Pla d'Actuació de Mandat 2019-2023

El Pla d'Actuació de Mandat (PAM) és l'instrument de planificació estratègica que marca el full de ruta a seguir per l'ajuntament durant el mandat. El PAM permet racionalitzar les prioritats municipals i connectar-les amb els diferents espais de gestió de l'organització (pressupost, serveis i recursos humans).

En aquest mandat, a més, el PAM s'ha vinculat amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de tal manera que es visualitza com l'acció local que es desenvolupa des de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans contribueix a l'assoliment de l'Agenda 2030 de Nacions Unides.

A continuació trobareu la informació sobre l'estat d'execució del PAM, d'aquesta manera es fa efectiu el compromís de l'organització vers el full de ruta que s'ha marcat per aquest mandat.

Veure Presentació complerta PAM 2019-23

Darrera actualització: 15 abril de 2024

Objectius de Desenvolupament Sostenible

Els Objectius de Desenvolupament Sostenible són un conjunt d'objectius mundials relacionats amb els desafiaments ambientals, polítics i econòmics amb què s'enfronta el nostre món. Aquí pots veure com el Pla connecta amb els ODS.